Published On: mie, Iul 27th, 2011

CF Braila a inceput sa semene a echipa de fotbal!

Share This
Tags

Cu 7 jucatori noi in primul 11, CF Braila a invins cu 7-1 pe Fortino Ianca

Odata cu venirea la echipa a lui Ion Viorel in functia de antrenor principal, la CF Braila a inceput sa se vada „mana” unui profesionist care-si cunoaste pe deplin meseria. Daca in urma cu o saptamana (cu Ion Viorel in tribuna) brailenii pierdeau cu 1-2 disputa cu noupromovata in liga a III-a Conpet Ciresu, in ultimile zile CF Braila arata mult mai bine la toate capitolele. Mai intai, noul antrenor a reusit sa convinga nu mai putin de sapte jucatori sa semneze deja cu gruparea braileana contracte care-l determina pe Ion Viorel sa viseze la liga I!! Cei care au parafat deja actele cu gruparea braileana sunt Calin, Budur si Odvos (toti veniti de la Gloria Buzau), Neacsu si Voicu (de la Gaz Metan Craiova), Vlaicu (de la Politehnica Iasi) si Ion Gabriel (Dinamo II Bucuresti) toti acestia fiind utilizati in partida amicala castigata cu 7-1 (4-1) de CF Braila in fata echipei Fortino Ianca. Chiar daca miercuri echipa antrenata de Viorel Ciucasu a eliminat din Cupa Romaniei cu un categoric 10-2 pe Partizanul Merei, gruparea din Ianca nu putut face nimic in fata iuresului brailean, singura consolare a oaspetilor fiind eurogolul marcat de Mladin cu o „torpila” de la 35 de metri, la singurul sut pe spatiul portii expediat de oaspeti pe tot parcusul jocului!!

CF Braila a atacat in valuri pe toata durata partidei, dar nu a marcat decat sapte goluri prin Moise (3), Henry, Bogdan, Olenic, si Ilie, ratand in schimb cel putin tot atatea ocazii uriase de a inscrie. Dupa meci, antrenorul Ion Viorel ne-a declarat oarecum satisfacut de jocul echipei: „Echipa a facut un joc foarte bun, mai ales in prima repriza in care am folosit si toate achizitiile certe facute pana acum, si ma bucura faptul ca cei trimisi pe teren au respectat cu strictete toate indicatiile tactice pe care le-am dat. Suntem inca in cautarea unui 11 de baza, si este deocamdata foarte greu sa-l alcatuim, dar daca vom avea alaturi pe toti aceia care doresc binele fotbalului brailean (si aici ma refer nu numai la oficialitatile publice locale care ne sprijina din toate puterile), va asigur ca vom face o echipa competitiva iar in anul competitional 2012-2013 vom incerca sa promovam in liga I!! Stiu ca obiectivul este unul indraznet, dar nu este unul imposibil de realizat, iar Braila merita o echipa in primul esalon!” – a precizat noul tehnician de la CF Braila.

Dupa aceasta partida CF Braila va intra incepand cu data de 25 iulie intr-un stagiu de pregatire centralizat, ce va avea loc in statiunea Lacu Sarat, iar in saptamana care urmeaza va mai juca un alt meci amical, la Galati, cu Otelul II din localitate.

In amicalul cu Fortino Ianca, antrenorul Ion Viorel a folosit urmatorii jucatori pentru CF Braila: Budur – Bosoi, Ivan, Ion Gabriel, Neacsu – Punga, Odvos, Calin, Voicu – Henry, Moise (in prima repriza); In partea a doua au mai fost fost utilizati Leu (portar), Panzaru, Balaban, Bogdan, Ilie, Necoara, Olenic, Costache, Boghitoi, Danita, si Vlaicu (jucatori de camp).

Pentru Fortino Ianca, antrenorul Viorel Ciucasu a folosit urmatoarea formula de echipa: Dimache – Constantin, Mladin, Stanciulescu, Stanciu – Zagan, Bratosin, Irimia, Valcu – Toni, Iliescu. Au mai jucat: Ro]u, Catalin Gatiu, Petrache, Sterpu, si Sarbescu.

Au arbitrat foarte bine: Ionel Ivan (centru) – Marius Bratianu si Raul Perianu (asistenti).

Comentarii

comentariu

About the Author

-