Published On: sâm, Iul 30th, 2011

Brailenii care vor sa faca un ban in plus se pot inscrie ca recenzori

Share This
Tags

* cei interesati sa realizeze recensamantul populatiei, la nivel de municipiu, se pot inscrie la Primarie, in perioada 1 -12 august * acestia vor incasa, pentru activitatea de recenzor, intre 300 si 400 de lei

Brailenii care doresc sa castige cateva sute de lei pot face acest lucru, daca se vor implica, in calitate de recenzori, in activitatea de recensamant a populatiei, care se efectueaza in perioada 20-31 octombrie 2011.

Potrivit primarului Aurel Simionescu, va fi nevoie de circa 800 de persoane, pentru a realiza recensamantul la nivelul municipiului: “De la nivel de statistica, cei care gestioneaza aceasta activitate de referendum trebuie sa ne dea toate elementele, cati recenzori la cate case, pentru a stabili cati recenzori trebuie. Estimarea noastra este ca ar fi nevoie de circa 800 de oameni. Pentru inscrieri vom face un ghiseu special la Primarie, insa nu se va putea inscrie oricine, va fi anumite conditii, cum ar fi ca persoanele respective sa aiba un minim de studii”. Edilul sef a mai spus ca nu poate preciza exact suma care va fi incasata de recenzori, insa aceasta va fi, in total, de 300 – 400 de lei.

Mai concret, incepand cu data de 1 august, persoanele interesate pot solicita inscrierea pentru participarea la recensamantul populatiei si al locuintelor, Pentru ca o persoana sa fie selectata ca recenzor, trebuie indeplinite urmatoarele conditii: * sa aiba cel putin 18 ani  impliniti * sa aiba domiciliul in municipiul Braila * sa aiba studii superioare sau medii, dovedite cu diploma * sa aiba cetatenia romana * sa cunoasca limba romana * sa nu aiba antecedente penale * sa aiba capacitatea de a desfasura  munca pe teren * sa aiba tinuta decenta si limbaj corespunzator * sa nu aiba probleme de dictie, ca sa poata fi clar inteles * sa poata citi materialele care sunt redactate cu litere mici * sa aiba un scris citet * sa aiba capacitatea fizica de efort prelungit * detinerea unui telefon mobil este un avantaj, pentru o comunicare eficienta cu recenzorul- coordonator.

Selectarea recenzorilor se va face in functie de indeplinirea cerintelor amintite, precum si pe baza de interviu, acolo unde se va considera ca va fi cazul.

La cererea de inscriere, persoanele interesate trebuie sa anexeze: * copie dupa actul de identitate * copie dupa diploma de bacalaureat sau cea de studii superioare * cazier judiciar. Cererea de inscriere, insotita de documentele mentionate, pot fi depuse la Registratura generala, ghiseul nr. 1, la sediul Primariei, intrarea E. Inscrierea se va face in perioada 1 august-12 august 2011, intre orele 8,00-16,00.

Formularul cererii de inscriere se poate obtine la Registratura generala, precum si de pe site-ul Primariei, la adresa www.primariabraila.ro .

Comentarii

comentariu

About the Author

-