Published On: joi, Iul 14th, 2011

Asasinul ,,Porcu” s-a spanzurat

Share This
Tags

*Mircea Costel, sau ,,Porcu”, dupa cum era cunoscut in sat, dat in urmarire pentru comiterea infractiunilor de omor, viol si talharie, a fost gasit spanzurat de un copac la marginea satului *

De aproximativ o saptamana, de cand ,,Porcu” a ucis cu bestialitate o femeie si a disparut de la fata locului, locuitorii satului Silistraru traiau o adevarata drama, fiind terifiati ca suspectul, din disperare, ar putea sa intre si in casele lor, sa-i praduiasca, sau chiar sa-i omoare.Oamenilor le era frica sa se mai duca la munca de camp, sau sa iasa din case pentru treburile gospodaresti de zi cu zi.

Insa, din aceasta dimineata, oamenii din Silistraru si-au recapatat linistea. In jurul orei 5:30, echipajele de politie si jandarmerie s-au mobilizat pentru a cerceta toate casele abandonate din imprejurimi, in speranta ca il vor gasi pe infractor. In timpul cautarilor, politistii au observat in departare o persoana, care, la un moment dat, a tipat puternic si a inceput sa fuga. Neavand o vizibilitate foarte buna, autoritatile au crezut ca acea persoana este suspectul cautat, care s-a speriat de prezenta politistilor in zona. Acestia au plecat in urmarirea persoanei, si, la un moment dat, au descoperit cadavrul infractorului, balansandu-se de creanga unui copac, chiar la marginea drumului.

Ulterior, politistii au reusit sa identifice si persoana care fugise. Aceasta era o batrana, care incercand sa-si pastreze programul zilnic, pleca la muncile campului. In drumul sau, insa, aceasta a avut parte de o imagine socanta, fiind prima persoana care a descoperit trupul neinsufletit al barbatului mult cautat de politisti.

Din acest moment, locuitorii din Silistraru vor incerca sa treaca peste spaima pe care au trait-o, continuandu-si viata ca si inainte. ,,Bine ca l-au gasit. Sa ma ierte Dumnezeu daca zic un pacat, dar ma bucur ca s-a terminat asa! Merita! Prea mult ne-am ingrozit din cauza lui!”, a declarat un satean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-