Published On: mar, Iul 26th, 2011

Agresorii din discoteca de la Cuza Voda au fost arestati

Share This
Tags

In urma scandalului din data de 17 iulie,in fata discotecii din satul Cuza Voda, mai multe echipaje de politisti din cadrul IPJ Braila au efectuat ieri perchezitii la domiciliile suspectilor din localitatile Cuza Voda, Viziru si Stanca. In urma cercetarilor, au fost identificati si adusi la cercetari C.V.,in varsta de 33 de ani, C.I., de 22 de ani, T.D., de 16 ani,TG., de 30 de ani, C.I, de 22 de ani, S.I., de 38 de ani si C.I., de 21 de ani, acestia fiind retinuti pe o perioada de 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, violare de domiciliu, distrugere, amenintare, vatamare corporala si port ilegal de obiecte anume confectionate pentru lovire sauimpungere.

Astazi, cei sapte suspecti vor fi prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Insuratei, cu propunere de arestare preventiva.

Reamintim cititorilor nostri ca sambata, 16 iulie, a.c.,in jurul orelor 23:50, discoteca din satul Cuza Voda, judetul Braila, s-a transformatintr-un teren de lupta, C.V, C.I,TG, T.D si C.I provocand un scandal de mare amploare. Aflati sub influenta bauturilor alcoolice, acestia auinceput sa adreseze injurii si sa-i loveasca pe alti consateni, H.M, de 27 de ani, M.N., de 28 de ani si C.G,in varsta de 18 ani, victimele avand nevoie deingrijiri specializate. De asemenea, a doua zi, la orele 12:15, ofiterul de serviciu din cadrul IPJ Braila a fost sesizat cu privire la faptul ca, pe terasa unui local, situatin Bertestii de Sus, a avut loc un scandalin urma caruia o persoana a fost agresata tot de catre suspectii de la discoteca, acestia avand asupra lor topoare, rangi si bate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-