Published On: vin, Iul 1st, 2011

Abtinerea PDL de la votul pentru organizarea unui referendum este un gest de kamikaze

Share This
Tags

 * este opinia presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii braileni au dat recent inca o dovada a faptului ca nu-i intereseaza  binele comunitatii in care traiesc, ci doar binele lor personal si al partidului din care fac parte. Stancu sustine ca refuzul consilierilor judeteni PDL de a sprijini organizarea unui referendum inseamna refuzul lor de a asculta vocea brailenilor, intr-o problema de importanta majora pentru judet: “Nici de aceasta data nu au avut ratiunea  sa voteze in interesul Brailei. Inca o data demonstram ca noi nu suntem in  interesul Brailei, ci suntem impotriva ei si punem mai presus de toate interesele de partid, nu interesele cetateanului. Eu cred ca in cazul in care iti respecti alegatorii, trebuie sa te lepezi de partea politica si sa votezi in interesul populatiei. Nu cred ca o masura privind reorganizarea trebuie sa fie o masura politica; trebuie facuta prin referendum, prin vointa cetateanului, ca el este cel care suporta  hachitele administratiei din toate zonele. De aceea eu cred ca miscarea lor, din punct de vedere politic, a fost una de genul kamikaze si nu cred ca le-a adus un plus, le-a adus minusuri din toate punctele de vedere. Ni se propunea sa avem rabdare, sa vedem ce se mai intampla; probabil e bine sa consultam populatia dupa ce Guvernul isi asuma raspunderea pe reorganizare si atunci putem sa comentam daca e bun judetul mai mare sau mai mic. Pentru ce o sa mai comentam atunci, dupa ce s-a facut deja, nu stiu.

Sper sa inteleaga ca noi suntem cu totii braileni, indiferent cine urca pe scaune administrative si noi trebuie sa tinem cu Braila”.

Stancu este constient ca unii il banuiesc ca sustine mentinerea actualelor judete, pentru ca sa nu-si piarda el functia de presedinte CJ: “Sunt cetateni care spun ca <<Domnule, va e frica de faptul ca n-o sa mai aveti scaunul de presedinte de judet?>>, chiar ieri m-a intrebat cineva si i-am spus ca eu n-am venit pe scaunul asta dintr-o situatie in care sa vin sa ma imbogatesc, dim contra, am saracit, asta se vede dupa bilanturile firmelor la care sunt actionar direct sau indirect. Nu cred ca s-a nascut cineva presedinte si nu cred ca trebuie sa moara cineva presedinte, astea sunt functii vremelnice”. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-