Published On: vin, Iul 22nd, 2011

85 de profesori braileni nu obtinut nota de promovare la titularizare

Share This
Tags

Peste 720 de candidaţi s-au înscris anul acesta la examenul de titularizare în Brăila. Aceştia au concurat pe 61 de posturi titularizabile Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris la disciplinele Limba şi literatura română, aproximativ 80 de profesori, Educaţie fizică – 34 de profesori. Pentru posturile de educatoare concurează peste 90 de candidaţi, iar pentru cele de învăţător, peste 80 de candidaţi.

În ziua examenului mulţi profesorii se pare că au dat bir cu fugiţii, speriindu-se de camerele de supraveghere care le-a distrus visul de a copia.
Rezultatele au fost dezastruoase. Doar 40% dintre profesorii brăileni care au dat examen în acest an se vor putea titulariza. Dintre cei 288 de candidaţi prezentaţi la examen, doar 116 au reuşit să ia o notă peste şapte care să le permită titularizarea. Alţi 87 de candidaţi au luat note peste cinci şi vor putea ocupa un post ca suplinitori, iar 85 nu au putut nici măcar să obţină o notă de promovare.

Oare cum poţi să îţi doreşti să formezi elevii, atâta timp cât tu nu ai cunoştiinţele necesare şi nu esti capabil să treci peste un examen esenţial în vederea formării tale ca  profesor?

Comentarii

comentariu

About the Author

-