Published On: vin, Iul 1st, 2011

“Sa vorbesc despre Cibu e exact ca si cum as vorbi de Ludovic al XIV-lea, mort de 600 de ani!”

Share This
Tags

* este analogia pe care o face Gheorghe Chiru * de fapt, Ludovic al IV-lea a murit acum vreo 300 de ani

Presedintele unui partid inca neinfiintat legal, Gheorghe Chiru, este de parere ca senatorul UNPR de Braila Constantin Cibu nu exista ca politician. Mai exact, Chiru spune ca, din punctul sau de vedere, Cibu este mort si ingropat, din punct de vedere al carierei politice: “Nu pot sa vorbesc despre Cibu, e exact ca si cum as vorbi de Ludovic al XIV-lea, mort de 600 de ani, n-am ce… Din punctul meu  de vedere, Cibu nu mai exista demult.

In momentul in care el a spus ca nu-i turnator la Secu, cand i-a venit hartia de la CNSAS si a spus ca, de fapt, el era <<baiatul bun>>, pentru mine a incetat sa mai existe. Niste mincinosi ordinari sunt astia, n-au avut curajul niciodata sa faca o chestie din asta, fiind persoane publice, <<Mai frate, am fost, nu am fost, daca am fost ciripitor, am fost si ma dau la o parte, din bun simt!>>. Dar astia, din contra, din turnatori, s-au transformat in eroi si spun ca aduc 12,50 lei la judetul Braila, ca au mai plantat 3 stejari, etc. Aberatii, se intampla lucruri care frizeaza nu penibilul, ne jigneste inteligenta rau de tot!  Nu a facut nimic, nimic! Cibu, in primul rand, nu are activitate de parlamentar. El se duce la Bucuresti si dupa ce isi ia bulinele dimineata, cand ajunge la Parlament, doarme doua ore, a semnat condica, isi ia banii aia care sunt sume forfetare, ca asta il intereseaza cel mai mult, mai face 2-3 glume pe seama lui si trafic de influenta. Cibu n-o sa candideze la Primarie, Balcan n-o sa candideze la Primarie si nici Constantin Dumitriu n-o sa candideze la CJ, pentru ca n-o sa mai fie judetul Braila!”.

Precizam ca Ludovic al XIV-lea, rege al Frantei si al Navarei, a murit pe 1 septembrie 1715, doar cu vreo 300 de ani in urma.

Comentarii

comentariu

About the Author

-