Published On: sâm, Iul 30th, 2011

“Braicar” va vinde vechile sine de tramvai, scoase de pe Dorobanti si Calea Calarasilor

Share This
Tags

* consilierii locali au fost de acord cu ca bucatile de sina mai bune sa fie pastrate, iar restul, sa fie valorificat la centrele de recuperare

Firma “Braicar” a primit, la finele acestei saptamani, acordul consilierilor locali, pentru a valorifica o parte din sina de tramvai care a fost scoasa de pe Calea Calarasilor si Calea Dorobanti, in urma lucrarilor de reabilitare a celor doua artere, care au loc in aceasta perioada. Mai exact, angajatii “Braicar vor verifica sinele vechi, scoase de constructori, vor sorta bucatile care mai pot fi folosite pentru diverse reparatii, iar restul, il vor vinde ca fier vechi. O parte din banii obtinuti in acest mod vor ajunge si la bugetul local.  

„Cei care lucreaza la scoaterea sinei de tramvai au obligatia sa o duca la depoul SC Braicar SA. Angajatii de la Braicar doresc sa opreasca niste sine, pentru eventualele reparatii, inlocuiri, acolo unde se va putea. Va fi intocmit un inventar in care se va specifica lungimea bucatilor de sina oprite. Cealalta parte se taie, pentru a putea fi transportata, apoi se va trece la procedura de vanzare, pentru valorificarea sinei. Dupa incasarea banilor, se va face deducerea pentru manopera, transport, depozitare, iar suma de bani ramasa in final, se va varsa la bugetul local. Aceeaşi procedura am aplicat-o si cu cei de la CUP Dunarea. Ei au avut o conducta de apa rece care se intindea de la Serbesti, din judetul Galati, spre Braila, conducta care n-a mai fost utilizata. Atunci, cei de la CUP Dunarea au preluat-o, taiat-o si au valorificat-o”, a explicat primarul Aurel Simionescu in cadrul sedintei Consiliului Local Municipal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-