Published On: joi, Iul 14th, 2011

Școala cu clasele I-VIII “Gheorghe Naum” reabilitată cu fonduri europene

Share This
Tags

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Brăila în calitate de beneficiar, anunţă finalizarea proiectului “Reabilitarea şcolii cu clasele I-VIII Gheorghe Naum”, cod SMIS 10962, proiect implementat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa Prioritară 3: ”Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 3.4 – ”Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.
Durata de implementare a proiectului a fost de 16 luni de la data semnării contractului de finanţare şi s-a derulat în perioada 23 martie 2010 – 22 iulie 2011. Activităţile au fost cofinanţate din Fondul European de Dezvoltare Regională. Obiectivul general al proiectului a  vizat îmbunătăţirea calităţii infrastructurii de educaţie, pentru asigurarea unui proces educaţional la standarde europene, precum şi creşterea participării populaţiei şcolare şi a adulţilor la procesul educaţional.
Obiectivul specific al proiectului a constat în îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin lucrări de intervenţie respectiv reabilitarea, modernizarea şi amenajarea imobilului în care îşi desfăşoară activitatea Şcoala cu clasele I-VIII Gheorghe Naum. Totodata în cadrul proiectului a fost achizitionat material didactic şi echipament IT.
implementarea acestui proiect a contribuit la îmbunătăţirea stării infrastructurii educaţionale şi la asigurarea unui proces educaţional de calitate, în conformitate cu standardele europene în domeniu.
Date suplimentare pot fi oferite de managerul proiectului Gagiu Aurel la numărul de telefon 0239.619197.  (Sabrina Fulger)

Comentarii

comentariu

About the Author

-