Published On: lun, Iun 20th, 2011

Un alt barbat lovit de tren, in zona Lacu Dulce

Share This
Tags

* la numai cateva saptamani de la un sangeros incident feroviar, in care un om a fost  taiat de tren, a avut loc un alt accident * de aceasta data este vorba despre un barbat de numai 47 de ani, care se afla intr-o perioada de depresie

Un barbat de numai 47 de ani a decedat in aceasta dupa-amiaza, in cartierul Lacu Dulce din municipiu, dupa ce a fost lovit in plin de un tren care se indrepta catre Galati. Costel Coman mergea printre liniile de cale ferata, in apropiere de trecerea la nivel, cand s-a apropiat un marfar. Mecanicul de tren redusese viteza, dat fiind ca se apropia de gara si a tras si sirena, cand l-a vazut pe barbat, insa n-a putut opri la timp si cum omul nu s-a miscat dintre sine, a fost spulberat. Echipajul medical de pe ambulanta sosita la fata locului nu a mai putut decat sa constate decesul.

Localnicii spun ca nu inteleg cum se intampla atatea accidente in zona, in conditiile in care trenul se aude din departare. “A mai calcat un om. A venit Salvarea,  dar degeaba, era deja mort. Acum vreo doua – trei saptamani a calcat pe unul. Eu nu-mi explic cum de se intampla astfel de accidente, ori sunt beti, ori nu-s atenti!”, ne-a spus o femeie.

Politistii au gasit in buzunarul celui decedat cartea de indentitate si o carte de vizita.

Vecinii barbatului au fost socati sa afle ca acesta a murit. Ei povestesc ca in ultima perioada, omul avea mari probleme si era descurajat: divortase, dupa care ii murise si mama, in urma cu cateva luni. De atunci, barbatul parca isi pierduse busola, era disperat ca nu-si gasea o slujba si avea mari datorii la intretinere, la bloc.

“Avea mari probleme, saracul, era in depresie, era divortat si i-a murit si mama, care avea grija de el. De atunci a decazut, a inceput sa mai si bea si era disperat ca nu isi gasea de munca. A fost peste tot, a cautat o slujba, dar nimic! Abia avea ce manca, avea datorii mari la intretinere si imi spunea ca nu are cu ce plati…”, a declarat un vecin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-