Published On: lun, Iun 13th, 2011

Rizea l-a dus pe Ion Iliescu la Roma

Share This
Tags

* preşedintele de onoare al PSD s-a întâlnit Italia cu circa 300 de români

Liderul PSD Ion Iliescu s-a aflat duminică la Roma, unde s-a întâlnit cu circa 300 de români din diaspora. Liderul PSD a răspuns invitaţiei preşedintelui PSD Diaspora, deputatul de Brăila Cristian Rizea.

“Au fost discutate atât aspecte legate de situația actuala a României, din punct de vedere economic și politic, cât și aspecte legate de problemele cu care se confruntă comunitățile de români în Italia. Totodată, Ion Iliescu, a prezentat și viziunea USL în ceea ce-i priveşte românii din diasporă. 

Prezența și intervențiile domniei sale au fost foarte urmărite de către cei aproximativ 300 români prezenți la această întâlnire. 

<<Așa cum și-a propus de la înființare, PSD Diaspora, deși o organizație tânără, a reușit ca în doar 6 luni de zile să-i aducă în mijlocul comunităților de români din Italia și Spania pe doi dintre cei mai importanți lideri politici din România: Victor Ponta și Ion Iliescu>>, a declarat deputatul Rizea. 

La eveniment au participat și reprezentanți ai PD Italia, care prin vocea președintelui PD Roma, Eugenio Patane, și-au prezentat susținerea pentru comunitatea româneasca din Italia”, se arată într-un comunicat dat publicității.

Comentarii

comentariu

About the Author

-