Published On: vin, Iun 3rd, 2011

Rizea este ingrijorat ca lui Cibu sa nu i se faca rau in Senat, iar colegii sa creada ca doarme, cum i se mai intampla

Share This
Tags

* deputatul Cristian Rizea se gandeste sa propuna obligativitatea controlului medical pentru parlamentarii de varste “venerabile”, ca a lui Cibu, pentru a preintampina o nenorocire

Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea este ingrijorat ca nu cumva senatorul UNPR Constantin Cibu sa lesine sau si mai rau, in timpul vreunei sedinte, iar colegii sai sa nu-si dea seama si sa creada ca acesta doarme in fotoliu. Rizea crede ca exista acest pericol, data fiind varsta inaintata a lui Cibu, dar si obiceiul lui de a atipi in scaun la sedinte si de aceea, vrea sa-l protejeze pe colegul parlamentar. 

“Eu il respect in primul rand pentru varsta pe care o are, pentru venerabila varsta de 70 de ani si poate voi apela la colegul senator Ion Rotaru, care este presedintele Comisiei de Sanatate si poate se instituie un control medical pentru cei care ajung la varsta de 70 de ani in Parlamentul Romaniei, pentru ca Doamne – fereste, li se poate intampla ceva si pot parea ca dorm in scaun. Doamne-fereste…”, a comentat astazi Rizea, la o conferinta de presa.

In plus, ca o dovada ca Cibu doarme in Parlament, Rizea a prezentat in conferinta de presa si o fotografie de la Agerpres in care apare senatorul, cu ochii inchisi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-