Published On: mie, Iun 1st, 2011

Pe vremea mea, deszapezirea costa 6 miliarde de lei pe iarna – si nu ningea…

Share This
Tags

* cam asta spune senatorul UNPR Constantin Cibu, care-si aminteste de vremurile bune ( la propriu si la figurat) in care conducea municipiul

Senatorul UNPR de Braila Constatin Cibu este ingrijorat de sumele imense platite de municipalitate pentru deszapezire, in iarna trecuta. In calitate de fost primar, Cibu se considera indreptatit sa evalueze situatia din acest punct de vedere si a ajuns la concluzia ca daca s-au platit 50 de miliarde lei vechi pentru deszapezire, atunci situatia a fost total scapata de sub control: “Se pare ca organizarea deszapezirii a fost scapata complet din mana si au aparut tot felul de facturi de la tot felul de subcontractanti, care mai de care mai nastrusnice, pe diferite perioade. Astea s-au contabilizat si daca aceasta suma de 50 de miliarde este reala, daca faceti o comparatie cu cheltuielile de deszapezire de la Galati, sau de la Braila cu cativa ani inainte, ceva nu este in regula”.

Intrebat cat costa deszapezirea pe vremea mandatului sau de primar, Cibu a declarat: “Costa 5 sau 6 miliarde, dar eu am avut si noroc, ca n-a nins…”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-