Published On: vin, Iun 3rd, 2011

Nu e deloc sigur ca Simionescu va fi candidatul PSD Braila pentru Primaria municipiului, in 2012

Share This
Tags

* ce e sigur este ca seful PSD Braila considera ca partidul sau are mari sanse sa-si adjudece Primaria municipiului in 2012

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este foarte multumit de introducerea in legislatie a sistemului de vot intr-un singur tur, pentru desemnarea primarilor. Stancu apreciaza ca acest lucru avantajeaza PSD-ul, la nivelul judetului Braila: “Votul la Primarie intr-un singur tur il salutam, este foarte bun pentru PSD, multumim frumos, ne-a facut un mare bine. PSD-ul la nivel central are cei mai multi primari, iar la nivel de judet e un lucru foarte, foarte bun si daca o fi si-o fi sa fim si singuri in alegeri, o sa fie si mai bine!”.

Dincolo de auzia transparenta la dorinta sa ca PSD-ul – si implicit, PNL-ul si PC-ul – sa candideze pe liste separate la legerile locale din 2012, in cadrul USL, Stancu a mai lasat sa se inteleaga un lucru: faptul ca desi PSD-ul are sanse mari sa-si adjudece Primaria municipiului in 2012, nu este sigur ca Aurel Simionescu va fi cel care va primi acest mandat.

Mai exact, liderul PSD a fost intrebat daca, in contextul votului intr-un singur tur la primari, il vede deja pe Simionescu edil-sef pentru un nou mandat: “Nu va vad pe nimeni primar pentru un nou mandat, vom face masuratori si la judet si la municipiu, nu vad deocamdata pe nimeni”.

Intrebat daca se poate intelege ca nu este singur ca Simionescu va fi candidatul PSD la Primaria municipiului, Stancu a declarat: “V-am spus de mai multe ori ca la toata lumea se aplica aceeasi masura: facem sondaje. Daca suntem clasati cum trebuie, suntem candidati, daca nu, nu. Imi stiti punctul de vedere si in 2008 am spus acelasi lucru. Daca masuratorile spun altceva, atunci vedem. Astazi, asa cum stiu eu ca sunt procentele la sondajele altora – ca noi inca n-am facut masuratori – nu cred ca are vreo problema domnul Simionescu, in ceea ce priveste intentia de vot a brailenilor. Dar nu uitati ca mai avem un an pana ajungem la alegeri, multe lucruri se pot schimba”. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-