Published On: joi, Iun 9th, 2011

Masina fostului prefect Loredana Alexandru a fost distrusa de o creanga cazuta dintr-un copac

Share This
Tags

* craca, groasa de circa 20 de centimetri, s-a prabusit din senin de la cativa metri inaltime * familia Alexandru intentioneaza sa dea in judecata Primaria, pentru daune

Un incident neobisnuit si totodata periculos s-a intamplat in aceasta dimineata in centrul Brailei, unde o creanga dintr-un copac de pe marginea strazii s-a prabusit, din senin, pe strada Baii, peste aleea pietonala si trotuar, chiar langa sediul unei banci.

Din fericire, pe trotuar nu trecea nimeni in acel moment, insa pe straduta era parcata masina fostului prefect Loredana Alexandru, un Chevrolet.

Alexandru era in biroul sau din banca si discuta cu colegele, cand s-a auzit o bubuitura si curioase, au iesit toate din sediu, sa vada ce s-a intamplat. Nu mica i-a fost mirarea fostului prefect sa observe ca autoturismul sau era complet acoperit de o creanga groasa, care aterizase exact deasupra sa. Printre frunze, aceasta a constatat ca masina are parbrizul spart, plafoniera indoita, o oglinda sparta, precum si aripile avariate.

O echipa a “Seroplant” a fost mobilizata rapid la fata locului, pentru a taia copacul in cauza, iar timp de mai bine de o ora, circulatia rutiera in zona a fost deviata. Daca tot se aflau acolo, muncitorii de la “Seroplant” au toaletat si un alt copac din fata bisericii Grecesti, despre care angajatii bancii sustineau ca ar fi la fel de periculos. De altfel, oamenii din banca spun ca au cerut in mai multe randuri Primariei – e drept, verbal, nu in scris – sa taie cativa dintre copacii din zona, insa nu a venit nimeni sa rezolve aceasta problema.

Sotul fostului  prefect, Viorel Alexandru, s-a aratat multumit ca incidentul nu s-a intamplat cat era aceasta in masina, pentru ca exista riscul sa fie si soferita ranita. In plus, el crede ca a fost un mare noroc ca nu trecea nimeni pe strada in momentul respectiv, fiindca se putea intampla o tragedie. Viorel Alexandru a mai precizat ca nu au asigurare CASCO pentru masina, insa nici nu sunt dispusi sa lase lucrurile asa, ci vor da in judecata Primaria, pentru daune.

Peste cateva zile, sotii Alexandru urmau sa plece in concediu, cu masina care acum este serios avariata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-