Published On: mar, Iun 21st, 2011

Locuri de muncă în străinătate, prin AJOFM

Share This
Tags

* cele mai recente oferte vizeaza posturi în Germania, Austria şi Danemarca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunta brăilenii interesaţi de un loc de muncă în străinatate de cele mai recente oferte de slujbe disponibile prin intermediul reţelei EURES:

Lucrători calificaţi în ferme de creştere a animalelor (porci), 40 posturi, în diverse regiuni din Danemarca. Cerinţe: * vârsta între 18-30 de ani * absolvenţi din anul 2009 sau 2010 de liceu agricol sau USAMV, facultăţi Zootehnie şi Medicină Veterinară. Alte specialităţi nu sunt admise. Pot candida şi studenţii din anii terminali, specialităţile mentionate * experienţă de muncă în domeniul agricol * flexibilitate cu privire la data de începere a muncii * responsabilitate şi flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor * motivaţie pentru munca grea * cunoasterea limbii engleze. Constituie avantaj posesia carnetului de conducere şi experienţa în condusul tractorului.

Perioada contractului este între 6 şi 18 luni, iar durata muncii este de 37 de ore saptămânal, însă se pot efectua şi ore suplimentare. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiei; 30 august 2011.

Asistente/asistenţi medicali pentru Germania, 10 posturi.

Locaţia: Landul Bavaria. Este necesara calificarea în domeniu. Contractul este permanent, timpul de lucru este de 5 zile/saptămână, 40 de ore/saptămână.

Angajatorul oferă sprijin în obţinerea permisului de muncă, obţinerea unei locuinţe şi învăţarea limbii germane în şcoala proprie. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiei: 31 august 2011.

Muncitor forestier, drujbist în Austria, 30 posturi. Locaţia: Regiunea Oo – Waldhausen. Este obligatoriei limba germană, la nivel mediu, iar contractul este pe 6 luni, cu posibilitatea de prelungire. Se asigura cazare, echipament de lucru, autoturism pentru deplasări.

Termen limită pentru trimiterea aplicaţiei: 1 noiembrie 2011.

Medic oftalmolog în Danemarca, 2 posturi, în Southern Jutland.

Departamentul de Oftalmologie al spitalului se află în Spitalul Sonderborg.. Departamentul furnizează servicii de luni până vineri după amiază. Conducerea departamentului este asigurată de un director medical şi asistenta sefă. Este necesara experienţa de muncă în una sau mai multe din ariile: chirurgie cataractă, tratament retină, tratament AMD; posterior section and externals. Instruirea doctorilor rezidenţi. Se cere cunoaşterea limbii engleze. Salariu: circa 6.800 euro brut pe lună. După terminarea cursurilor de limba daneza (6-12 luni), salariul poate fi mărit.

Se asigură cursuri gratuite de limba daneză. Prin angajare, se poate beneficia de asigurare pentru pensie. Se oferă sprijin în realizarea formalităţilor administrative. Contractul este permanent. Termen limita pentru trimiterea aplicatiei : 23 iunie 2011.

Comentarii

comentariu

About the Author

-