Published On: mar, Iun 21st, 2011

Joi, sedinta a Colegiului Prefectural

Share This
Tags

Joi, 23 iunie 2011, la ora 10.00, la Sala Mare a Prefecturii va avea loc sedinta Colegiului Prefectural, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Actiuni întreprinse in anul 2011, de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila pentru realizarea obiectivelor prevazute în programele si strategiile politicilor de ocupare aplicate de ANOFM.

2. Raport de activitate al Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane”, Regiunea Sud-Est – Braila, pentru perioada ianuarie- iunie 2011.

3. Raport cu privire la acordarea prestatiilor sociale în primele 5 luni ale anului 2011.

4. Raport privind evolutia numarului de asigurati ai sistemului public de pensii, în judetul Braila.

5. Informare privind modificarile survenite pe piata muncii din judetul Braila in urma intrarii in vigoare a Legii nr.40/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr.53/2003–Codul Muncii.

6. Proiecte de hotarari privind aprobarea :

-  „Programului de masuri privind îmbunatatirea activitatii pe semestrul II 2011” al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila.

 - „Programului de masuri privind îmbunatatirea activitatii pe semestrul II 2011” al Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale Braila.

- „Programului de masuri privind îmbunatatirea activitatii pe semestrul II 2011” al Casei Judetene de Pensii Braila.

7. Diverse: Informare asupra procedurilor de accesare a Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene de catre Romania in urma inundatiilor produse in vara anului 2010 si evitarea dublei finantari din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-