Published On: joi, Iun 23rd, 2011

Jandarmii asigură ordinea şi liniştea la Mănăstirea Măxineni

Share This
Tags

Începând de astăzi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura, cu un număr de peste 70 de jandarmi, ordinea publică la Mănăstirea Măxineni, din judeţul Brăila.

La Sfânta Liturghie de mâine a hramului Mănăstirii „Naşterea Sf. Ioan Botezătorul”, din localitatea Măxineni, care va fi oficiată de Înalt Prea Sfinţia Sa Casian Crăciun – Arhiepiscopul Dunării de Jos, sunt aşteptaţi să participe mii de credincioşi veniţi şi din alte judeţe ale ţării.

Ca urmare a acestui fapt, pentru evitarea busculadelor, jandarmii brăileni vor instala gardurile din dotarea inspectoratului chiar din seara aceasta. În dispozitivul Jandarmeriei, pentru a preîntâmpina şi alte evenimente nedorite, se vor afla lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila dar  şi angajaţi ai I.S.U. Brăila.

În scopul bunei desfăşurări a manifestărilor religioase, jandarmii brăileni le recomandă tuturor participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să manifeste calm şi înţelegere, cum este normal la asemenea sărbătoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-