Published On: mie, Iun 29th, 2011

HC Dunarea este cu platile la zi!

Share This
Tags

* in ciuda faptului ca pune suflet si bani in echipa de handbal fanion a Brailei, presedintele CJ Bunea Stancu este tinta unor atacuri mediatice menite sa manipuleze opinia publica * “Eu gestionez bani publici si trebuie sa am grija de ei. Nu putem sa dam bani in orice conditii”, spune presedintele CJ *

HC Dunarea Braila era inglodata in datorii si probleme de ordin sportiv, atunci cand in sustinerea ei s-a implicat Gheorghe Bunea Stancu. Rezultatele s-au vazut rapid, echipa braileana aducand mii de spectatori la fiecare joc disputat in Sala Polivalenta, si ea renovata in urma eforturilor noului sustinator. In ciuda sprijinului masiv acordat echipei noastre, Bunea Stancu este tinta unor atacuri repetate in presa locala, in dorinta disperata a unora de a-l bloca, mai ales dupa ce sondajele de opinie arata ca majoritatea brailenilor il vor in continuare presedinte CJ.

Despre ce s-a intamplat si ce se intampla la HC Dunarea Brailea, presedintele Bunea Stancu a spus: “Ne-am inteles joia trecuta cu noul antrenor al echipei, Ioan Boban. Sigur, discutii am avut si cu doamna Alexandrina Soare. Trebuia sa vina pe 8 iunie sa definitivam contractul, am avut cateva runde de discutii inainte. Nu inteleg de ce dezinformeaza opinia publica ca n-am fi contactat-o! Am contactat-o de mai multe ori impreuna cu colegii mei de la club, dumneaei nu a dat curs invitatiei noastre de a negocia, era inteleasa cu Galatiul de foarte mult timp, dar nu a semnat, in ideea de a-i conditiona si pe cei de la Galati pentru o suma probabil mai mare decat cea de la Braila; nu este problema mea, dar in conditiile in care noi ramaneam si fara antrenor, vine data reunirii lotului si noi ce facem? Si atunci mi-am adus aminte de o discutie mai veche pe care am avut-o cu domnul Boban acum un an, cand era antrenor principal la HCM Baia Mare, un atrenor cu experienta. Cred ca, pentru moment, este ceea ce ne trebuie, la discutie ne-am inteles in conditii similare ca si cu vechiul antrenor, am semnat pentru un an, sa vedem cum ne intelegem, cum este performanta cu dumnealui la echipa si cu drept de prelungire inca un an, daca lucrurile sunt in regula si pentru el si pentru noi. Repet, in ultima perioada, relatiile cu doamna Alexandrina Soare au fost reci, dumneaei are o mare dragoste fata de bani, eu o inteleg, dar eu gestionez bani publici si trebuie sa am grija de ei si nu putem sa dam bani in orice conditii!”

In privinta presupuselor datorii pe care clubul brailean le-ar avea, Bunea Stancu a fost transant: “Handbal Club Dunarea Braila este cu plata la zi a salariilor, nu are restanta la nimeni!”

Comentarii

comentariu

About the Author