Published On: mar, Iun 7th, 2011

Evaluări naţionale externe, la Şcoala „Fănuş Neagu” din Brăila

Share This
Tags

În anul şcolar 2010-2011, la nivelul judeţului Brăila a fost organizat un concurs sub egida MECTS şi a Academiei Române, ce a vizat evaluarea competenţelor la limba şi literatura română şi la matematică. La acest concurs au participat elevi din mai multe şcoli din judeţul Brăila.

„Evaluarea în educaţiei este un concurs serios, organizat în trei etape ( 3 etape la lb. română şi 3 etape la matematică), iar elevii de la clasa a II –a până la clasa a XI-a, care au obţinut punctaj maxim la cel puţin una dintre etape, participă la faza finală pentru a se stabili locul în clasamentul naţional.

Elevii vor susţine probele de evaluare la Şcoala „Fanuş Neagu”, Brăila, organizatoare de doi ani a Evaluarii în Educaţie. Faza finală are loc sâmbătă, 11 iunie 2011, la limba română şi duminică, 12 iunie 2011, la matematică. Elevii vor fi prezenţi la şcoală la ora 8.30, urmând ca la ora 9 să înceapă concursul.

La această etapă sunt calificaţi elevi din şcolile şi liceele Municipiului Brăila, dar şi din şcolile din Chiscani şi Lanurile.

Administratorii de test, prof. Meiroşu Emilia, la limba română şi prof. Tilincă Daniela, la matematică, vor trimite lucrările elevilor pentru  corectură la Fundaţia de Evaluare în Educaţie, la Bucureşti.

Dorim succes elevilor şi profesorilor implicaţi în concursul cu diplome, medalii şi premii!”, se arată într-un comunicat dat publicităţii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-