Published On: mar, Iun 7th, 2011

Crosul „Ziua Olimpica”, o noua competitie pentru brailenii care se simt in forma

Share This
Tags

* brailenii dornici de miscare sunt asteptati duminica in Parcul Monument

Ajuns la editia a II-a, Crosul „Ziua Olimpica” se doreste a deveni cea mai importanta activitate sportiva de masa din judetul Braila. Crosul „Ziua Olimpica” este o manifestare sportiva patronata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si se desfasoara in toata tara, pe tot parcursul lunii iunie. In Braila, organizatorii locali sunt Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, Primaria Municipiului Braila si Academia Olimpica – filiala Braila.

“Avand in vedere premisele acestei organizari, va invitam sa participati duminica, 12 iunie, incepand cu ora 09.00, in Parcul Monument (zona Rondou) la desfasurarea acestei manifestari sportive de masa. Datele tehnice si programul crosului sunt urmatoarele:

Categorii de participanti: elevi de gimnaziu, elevi de liceu, sportivi, alte categorii (de varsta si socio-profesionale);

Conditii de participare: Se accepta participanti cu varsta peste 10 ani. Toti alergatorii trebuie sa prezinte adeverinta medicala cu mentiunea “Apt pentru efort fizic”.

Traseul: Startul se face din zona Rondoului Parc Monument apoi pe aleea Stadionului Municipal, continua pe aleea paralela cu Stadionul, apoi la dreapta, se intra in Aleea Principala a Parcului si se termina tot in zona Rondoului din Parc Monument. Sosirea este comuna la toate categoriile de alergatori.

Distante de alergare: * gimnaziu fete – 800 m;  baieti – 1000 m * liceu – fete – 1000 m;  baieti – 1200 m * sportivi – fete – 1500 m; baieti – 2000 m * alte categorii – fete – 800 m; – baieti – 1000 m.

Programul crosului: * 08.30 – 09.00 – inscrierea participantilor * 09.00 – 11.00 (aproximativ) – Desfasurarea crosului pe categorii de participanti * 11.00-11.30 – Festivitatea de premiere (este ora aproximativa in functie de incheierea alergarii)”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Fiecare participant va primi gratuit un tricou inscriptionat cu insemnele COSR si o diploma cu semnatura lui Jaques Rogue, presedintele Comitetului International Olimpic. Tricourile au fost puse la dispozitie de COSR.

Premiile, constand in materiale sportive si diplome, vor fi oferite de Primaria Municipiului Braila si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-