Published On: mie, Iun 1st, 2011

Cristian Rizea: “Senatorul Cibu promoveaza ilegalitatea si iresponsabilitatea!”

Share This
Tags

* Cibu este acuzat ca doarme in Parlamentul Romaniei, acesta fiind motivul pentru care nu l-a vazut pe deputatul Cristian Rizea participand la sedinta camerelor reunite *

“Asa arata profilul unui politician care reprezinta interesele romanilor: cu datorii de peste 2 milioane de euro la stat, prin firma pe care o conduce, cu bani publici folositi in scopuri proprii si cu prieteni controversati, din lumea mafiei brailene. Parlamentarul la care fac referire este senatorul Constantin Cibu, liderul UNPR Braila, ale carui afirmatii cu privire la neimplicarea mea in cazul „Judecatoriei Insuratei”, le resping vehement, fiind nefondate, false si incorecte. Activitatea unui parlamentar poate fi in orice moment verificata si demonstrata pe site-ul Camerei Deputatilor, lucru pe care domnul senator nu s-a obosit sa-l faca”, scrie deputatul PSD Cristian Rizea, intr-o replica la adresa atacului suburban al tradatorului electoratului brailean, senatorul Constantin Cibu, fost membru al CC al PCR, Apr, PNL, actual membru UNPR.

“Domnul Cibu nu este un politician, este o caricatura de politician! Nu inteleg cand a vazut absenta mea de la vot. Poate atunci cand visa, deoarece domnia sa doarme mai tot timpul in plenul Senatului. Este mai mult decat evidenta implicarea mea in acest caz. Dovada stau interpelarile trimise catre minister si nenumaratele interventii in emisiunile televizate din acea perioada.

Cuvintele acestui domn nu ar trebui sa ofere credibilitate in ochii nimanui, cu atat mai putin brailenilor, care cunosc foarte bine realitatea! Pe vremea cand acesta era primarul municipiului Braila a contribuit, impreuna cu mafia imobiliara, la nenumarate retrocedari cu cantec, fiind vazut deseori in Dubai la cate o sesiune de shopping, alaturi de aceiasi „asociati”. Totdata, firma sa, Phoenix SRL, a acumulat  datorii impresionante catre institutiile statului. Una dintre datoriile cele mai mari, inregistrate pe timpul mandatului sau, era catre RENEL, iar societatea sa isi desfasura nestingherit activitatea, fara a fi sesizata pentru neplata datoriilor. In schimb, oricarui brailean, pentru neplata facturilor, i s-ar fi taiat imediat curentul. Prin prisma pozitie sale, domnia sa facea presiuni asupra institutiilor statului, pentru a nu-si plati datoriile!

Ma intreb cum mai poate reprezenta interesele romanilor un senator cu un trecut atat de controversat?! Senatorul Cibu promoveaza ilegalitatea si iresponsabilitatea!

Eu ii recomand sa doarma in continuare in plenul Parlamentului. Cine stie, poate se va trezi la sfarsitul mandatului si vom scapa de-o grija!”, se mai arata in declaratia de presa a deputatului Rizea.

Comentarii

comentariu

About the Author