Published On: vin, Iun 10th, 2011

Cibu, ai semnat contractul 1595 si ai luat 1,5 miliarde! De la cine si de ce?

Share This
Tags

Senatorul tradator de electorat Constantin Sever Cibu refuza, deocamdata, sa spuna in ce conditii a obtinut 1,5 miliarde de lei, in vara anului 2006. La cinci ani dupa momentul in care Cibu si-a indesat in buzunare, la propriu, un miliard si jumatate, Infobraila il someaza sa spuna de unde erau banii.

Cum, probabil din cauza varstei si faptului ca ultimele accidente vasculare, este posibil sa se fi ratacit in noianul tepelor date de firma lui ii oferim un indiciu: este vorba de contractul 1595 din 21.06.2006 si de chitanta nr. 4237/51/21.06.2006. Poate ca avand aceste indicii, Cibu se va hotara sa spuna public de la cine a luat banii, pentru ca tacerea lui ar putea arata conditiile cel putin ciudate in care a facut rost de acesti bani.

Infobraila stie ca Cibu tinea un soi de contabilitate a banilor de care facea rost, dar considera deontologic ca fostul primar sa explice ce s-a intamplat. Asa cum pune la cale strategii politice infailibile alaturi de ziaristele lui de casa (vezi foto), Cibu si-ar putea rupe din timpul manevrelor de culise pentru a raspunde de unde a obtinut si cum a obtinut banii.

Daca tot vorbim de bani, senatorul tepar ar putea sa explice cum managemetul lui de succes a facut ca firma sa sa dea o gaura de 2 milioane de euro creditorilor.

Despre manglele financiare ale transfugului politic Cibu va vom prezenta un amplu material in zilele urmatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author