Published On: vin, Iun 10th, 2011

Braila, parte a unui judet cu capitala la Constanta

Share This
Tags

* secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat ca pana la finele acestei luni, Guvernul isi va angaja raspunderea pentru reorganizarea tarii pe 8 judete

Judetul Braila va face parte dintr-un nou judet, care va acoperi actualul teritoriu al Regiunii Sud-Est si care va avea capitala la  Constanta. Guvernul are de gand sa-si asume raspunderea pentru reorganizarea administrativ-teritoriala pe 8 judete, motivul fiind accesarea fondurilor europene. Din noul judet, caruia inca nu i s-a stabilit numele, vor mai face parte actualele judete Galati, Tulcea, Buzau, Constanta si Vrancea.

Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute de secretarul general al PDL Ioan Oltean, care a precizat ca aceasta asumare se va realiza pana la finele lunii iunie.

Prin angajarea raspunderii, guvernantii evita punerea acestei chestiuni in dezbatere publica, analiza noii forme de organizare administrativ-teritoriala in Parlament si referendumurile prin care trebuie obtinut acordul comunitatilor vizate, pentru aceste masuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-