Published On: joi, Iun 2nd, 2011

Boboc nu raspunde provocarii lui Damian

Share This
Tags

* presedintele liberalilor braileni prefera sa nu comenteze prea mult declaratiile acide ale consilierului PSD Doru Damian, care-l au ca subiect

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a preferat astazi sa se abtina de la prea multe comentarii, cand a fost intrebat cum raspunde la remarcile consilierului municipal PSD Doru Damian, caruia i se pare ca liberalul ar trebui sa fie mai atent cand deschide gura. Dupa ce social-democratul a declarat ca Boboc da dovada de “copilarie in arta politichiei”, motiv pentru care PSD-ul il priveste “cu intelegere parinteasca”, dar n-o sa-i tolereze mult greselile, liderul PNL a facut ciocul mic astazi, cand a fost intrebat de presa ce raspunde acestor declaratii. Boboc a lasat sa se inteleaga ca prefera ca rufele murdare ale aliantei USL sa se spele in familie, insa, in ceea ce ne priveste, avem dubii ca va avea curajul sa-i reproseze ceva in fata, lui Damian.

“Am vazut declaratia colegului meu, m-ar fi bucurat si as fi apreciat mai mult daca ar fi declarat ca are o toleranta <<fraternal>> si nu una <<parinteasca>>. Vom avea ocazia sa discutam si vom avea sa ne spunem ce avem de spus, dar nu este cazul acum”, a spus Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-