Published On: mie, Iun 1st, 2011

Alarma falsa cu bomba, in apropiere de “Mateo”

Share This
Tags

Alarma falsa cu bomba, in aceasta dupa-amiaza, in apropiere de Piata Mare, langa restaurantul “Mateo”. Un apel la 112 a anuntat existenta unei valize suspecte in aceasta zona circulata, iar in cateva minute, perimetrul a fost izolat de jandarmi si politisti, iar circulatia a fost oprita circa 2 ore.

O echipa speciala de la SRI, echipata corespunzator, a  procedat la verificarea continutului gentii, sub ochii curiosilor, care erau interesati mai degraba de manevrele oamenilor imbracati in combinezoane speciale, decat de continutul valizei, despre care erau singuri ca este inofensiv.

“Nu e nimic periculos, inauntru, ce Dumnezeu, ca geanta aia sta acolo de vreo doua ore, am vazut-o eu, cu ochii mei. Acum ceva timp, a venit chiar un pusti si i-a dat un picior, daca era o bomba exploda de mult! A trecut o gramada de lume pe langa ea si nu a bagat-o in seama, pana cand gestionara de la un magazin de aici, din apropiere, s-a gandit ca e dubios ca nu a luat-o nimeni din strada si a sunat la 112. I-a pus pe oamenii astia pe drumuri degeaba, dar ei acum, ce sa faca, trebuie sa urmeze protocolul…  “, a comentat unul dintre barbatii aflati in zona.

In final, s-a dovedit si de aceasta data ca a fost vorba despre o alarma falsa, dat fiind ca in geanta nu erau decat niste haine.

Comentarii

comentariu

About the Author

-