Published On: mie, Iun 15th, 2011

A inceput razboiul portocaliilor si impotriva deputatului PSD Cristian Rizea!

Share This
Tags

* in chiar momentul inceperii dezbaterii “Sportul romanesc – scurtul drum de la performanta la faliment”, agentia de stiri care sustine Guvernul boc condus det traian basescu a lansat un atac suburban la adresa organizatorului dezbaterii, deputatul PSD de Braila, Cristian Rizea

“In calitate de deputat in Parlamentul Romaniei, ca raspuns la acuzatiile formultate de trompeta PDL, agentia de stiri Hotnews, doresc sa imi exprim dezgustul pentru modul in care aceasta agentie practica jurnalismul!”, se arata intr-un comunicat de presa al deputatului PSD Cristian Rizea.

“Totul este o mizerie, in conditiile in care astazi, la Palatul Parlamentului, la orele 10:30, am organizat o dezbatere publica cu tema „Sportul românesc – scurtul drum de la performanţă la faliment”, dezbatere unde au fost propuse solutii pentru revigorarea sportului romanesc si la care au participat copresedintii USL, domnii Victor Ponta si Crin Antonescu, presedintele de onoare al PSD, domnul Ion Iliescu, presedintele Comitetului Olimpic Sportiv Roman, domnul Octavian Morariu, domnul Octavian Bellu si doamna Mariana Bitang, si presedintii de federatii sportive olimpice.

Este o coincidenta izbitoare, ca exact la aceeasi ora, repet, trompeta PDL – agentia Hotnews, lansa o stire falsa cu privire la integritatea mea! Specific ca aceasta speta dureaza de 7 ani, timp in care institutiile statului i-au acordat atentia necesara!

Iata ca la o dezbatere care vizeaza un sector atat de important, cum este sportul, au absentat exact cei care ar trebui sa aibe un cuvant de spus, si anume ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, domnul Daniel Funeriu, presedintele Agentiei Nationale pentru Tineret si Sport, doamna Doina Melinte si alti reprezentanti ai partidului de la guvernare. Prin aceasta atitudine au aratat lipsa de respect fata de oamenii care au adus faima si glorie acestei tari!

Cei de la putere arunca afirmatii nefondate si neadevarate! Eu pot demonstra presei prin acte, ca suma despre care se vorbeste se refera la perioada anilor 1999, 2000 si 2001, perioada in care eu nu lucram la aceasta institutie!

Nu pot decat sa constat ca aceasta este o noua metoda brevetata de cei de la PDL, ca atunci cand USL vine cu initiative reala si cu solutii viabile pe diverse domenii, apar neprevazut acuzatii compromitatoare in randul initiatorilor, asa cum s-a intamplat si pe 4 iunie, la lansarea Pactului pentru Educatie, moment din care au inceput sa se vehiculeze in presa stiri false despre vicepresedintele PSD, doamna Ecaterina Andronescu.

Cu toate aceste „metode brevetate” actuala guvernare demonstreaza inca o data modul prin care „se conduce” aceasta tara!”

Comentarii

comentariu

About the Author