Published On: joi, Iun 30th, 2011

“Intr-o situatie in care s-ar pune problema desfiintarii judetului, as fi de acord cu un referendum care sa ateste altceva”

Share This
Tags

* este declaratia consilierului judetean PDL Nicolae Mitroi * si totusi, el n-a votat astazi in favoarea organizarii unui referendum

Consilierul judetean PDL Nicolae Mitroi s-a abtinut, astazi, de la vot, in sedinta CJ Braila, cand a fost vorba despre aprobarea organizarii unui referendum, pentru ca populatia sa-si spuna parerea privind posibila desfiintare a judetului, in numele unei reorganizari administrative. Mitroi considera ca nu s-a pus cu adevarat, oficial, problema desfiintarii actualelor judete, astfel incat nu are rost sa consulti populatia pe aceasta tema: “Aceasta miscare, care este in dezbatere acum in anumite forme, pe anumite platforme, parerea mea este ca nu se poate realiza asa cum incepuse sa se intample. Ca a pornit de la presedinte, de la cine a pornit, nu are asta acum importanta, pentru ca dupa cum s-a vazut, s-au facut un pas sau doi inapoi, iar rezultatul final nu stim care va fi. A ne da cu parerea daca este necesara sau nu este necesara  reorganizarea teritoriala, eu cred ca este prea din scurt si avem prea putine elemente, cel putin o parte dintre noi, ca sa ne putem pronunta nu cu sentiment, ci cu ceea ce ne-a trimis aici, asa cum spunea cineva, poporul – si noi ar trebui sa facem cu ratiune lucrurile astea. Pot sa va spun ca intr-o situatie in care s-ar pune problema desfiintarii judetului, as fi de acord cu un referendum care sa ateste altceva, dar mi se pare ca este prea devreme acum ca sa provocam aceasta treaba, care presupune, printre altele si o alocare bugetara strict necesara pentru asa ceva. Parerea mea este ca ar fi bine sa mai asteptam”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-