Published On: joi, Iun 16th, 2011

“Hai la bai!”

Share This
Tags

* este numele unui programul social de turism lansat miercuri * in programul amintit este cuprins si un hotel din statiunea Lacu Sarat * turistii pot petrece aici un sejur de 6 zile cu 575 lei/persoana

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism au lansat ieri un nou program social, care se intituleaza “Hai la bai!”. Programul de refacere si tratamente in statiuni balneare se va desfasura in perioada 15 iunie – 15 septembrie 2011, la preturi mai mult decat convenabile. Mai exact, este vorba despre sume cuprinse intre 575 lei si 690 lei de persoana, pentru sase nopti de cazare, cu pensiune completa si cinci zile de tratament.

Tariful pentru un pachet de sase zile cazare (sase nopti) cu pensiune completa, minim cinci zile tratament (doua proceduri /zi) si o consultatie medicala la sosire (pe baza recomandarii medicale) este de 575 lei/persoana, cu loc in camera dubla, la un hotel de 2 stele si de 690 lei/persoana, tot cu loc in camera dubla, la un hotel de 3 stele. Totodata, se acorda gratuitate la cazare copiilor pana in 12 ani, cazati in camera parintilor.

Unul dintre hotelurile incluse in programul “Hai la bai!” este “Lacu Sarat”, din statiunea cu acelasi nume.

Comentarii

comentariu

About the Author

-