Published On: Soare, Mai 15th, 2011

Viorel Balcan spera ca noua echipa de conducere a PDL sa elaboreze o strategie pentru castigarea alegerilor

Share This
Tags

La scurt timp dupa victoria lui Emil Boc la alegerile interne din cadrul PDL,  deputatul Viorel Balcan a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila, ca “rezultatul a fost cel asteptat, scontat”. Mai mult, Balcan asteapta ca noua echipa de conducere a PDL “sa pregateasca o strategie benefica partidului in vederea viitoarelor alegeri”.

Reamintim cititorilor nostri ca deputatul PDL Viorel Balcan a avut o pozitie echidistanta in lupta interna care s-a desfasurat in partid si nu s-a remarcat prin declaratii belicoase de partea lui Boc sau a lui Blaga, asa cum au procedat multi dintre colegii lui, ca Dumitriu sau Badalan. Maturitatea politica a liderului PDL si-a spus cuvantul, neimplicarea lui in jocuri de culise  aratand ca ar putea fi un factor de echilibru intr-o filiala tarata orbeste in lupte partizane, fraticide, de galateanul Constantin Dumitriu.

Chiar si in aceste conditii, Viorel Balcan nu va fi ferit de surprize, fiind notorii consultarile tot mai dese dintre Dumitriu si Cibu, cunoscuta fiind dorinta ultimului de a candida in locul lui Balcan, fie prin ocuparea locului acestuia la PDL, fie prin determinarea democrat-liberalilor de a renunta la candidatura proprie la Primaria Municipiului Braila si sustinerea unei “coalitii” formata cu UNPR. In acest context, este de asteptat ca unele “sondaje” sa-l dea pe Balcan ca fiind fara sanse, iar pe Cibu sa-l “umfle”, lucru care, din nefericire pentru el, i s-a mai intamplat si cand era membru al altui partid.

Comentarii

comentariu

About the Author