Published On: Soare, Mai 29th, 2011

USL castiga parlamentarele, Dan Diaconescu sufla in ceafa PDL

Share This
Tags

* Uniunea Social Liberala se afla in fruntea preferintelor alegatorilor, la o distanta de 44 de procente de partidul de guvernament, PDL

USL are 61 la suta din preferintele electoratului, in timp ce PDL a scazut pana la 17 la suta, Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu are 8 la suta, PRM are 5 la suta, si, suprinzator, UDMR are sub pragul electoral de 5 la suta, adica 4 la suta, releva un sondaj realizat de institutul Avantgarde.

In ce priveste preferintele romanilor pentru prezidentiabili, Crin Antonescu are 41 la suta, Victor Ponta 21 la suta, Dan Diaconescu 13 la suta, Corneliu Vadim Tudor 7 la suta, iar Gigi Becali, 6 la suta.

In cursa pentru sefia Guvernului, Victor Ponta ocupa primul loc, cu 34 la suta, urmat de Crin Antonescu, care are 19 la suta din preferintele electoratului. Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, se afla abia pe locul trei, cu 15 la suta, urmat de Dan Diaconescu, cu 10 la suta, si de Corneliu Vadim Tudor, cu 5 la suta.

Sondajul Avangarde, realizat pe un esantion de 2.400 de persoane adulte de 18 ani si peste, in perioada 1-20 mai 2011, are o marja de eroare maxima tolerata de +_ 2% pe un interval de incredere de 95%.

Comentarii

comentariu

About the Author

-