Published On: mar, Mai 24th, 2011

Un minor a dat cinci spargeri intr-o singura zi

Share This
Tags

*baiatul in varsta de 15 ani din comuna Baraganul s-a decis sa renunte la viata de elev si sa sa-si faca un viitor din furturi

M.C. nu a fost nicioadata un mare admirator al scolii si din acest motiv a avut mereu probleme cu aceasta institutie care ii repugna tanarului. Satul de atata scris la scoala, de luat note mici si de certuri cu parintii, pustiul si-a luat lumea in cap si s-a hotarat sa se reprofileze, devenind printre cei mai prolifici spargatori din sat.
M.C. a plecat de acasa si a venit la oras, unde stia el ca sunt multe lucruri de furat. Pustiul a spart in cateva ore cinci unitati: prima este situata pe strada General Eremia Grigorescu si inca patru magazine din cadrul Complexului Microhala, de unde copilul a furat produse in valoare de 260 de lei. Dupa mai multe cercetari amanuntite, politistii de la linia de munca Furturi din Societati Comerciale au constat ca hotul este tanarul, M.C. In consecinta, “cauzele, inregistrate, initial cu autori necunoscuti au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propuneri legale”, au declarat surse oficiale ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-