Published On: mie, Mai 11th, 2011

SOS, PDL !/ Fa-ti, naibii, ordine/ macar pe imagine!

Share This
Tags

* diletantismul responsabililor de imagine ai PDL Braila este absolut stupefiant * aseara, premierul Boc i-a tratat cu dosul, anuland in ceasul al XIII-lea  o vizita la PDL Braila, unde a fost asteptat in zadar ore in sir  * astazi, democrat-liberalii locali au dat publicitatii un comunicat de presa-omagiu * din acesta aflam ca “Braila trebuie sa aiba incredere intr-o echipa care a stiut sa scoata Romania la liman” si sa voteze pentru Boc, pentru ca “istoria Romaniei sa se scrie si aici, la Braila”

Conducerea PDL Braila nu mai are nevoie de dusmani politici, fiindca se descurca de minune de una singura, sa se saboteze la modul cel mai grosolan cu putinta. Dupa cum v-am informat, aseara, cateva sute de democrat-liberali adunati cu greu de liderul lor suprem, Constantin Dumitriu, l-au asteptat ore in sir pe presedintele PDL, Emil Boc, sa vina sa-si prezinte motiunea cu care vrea sa castige un nou mandat in fruntea partidului. In conditiile in care era  vorba despre o intalnire fixata la dorinta lui Boc si in interesul lui Boc, aflat in cautare de voturi, acesta a anuntat nu in ultimul moment, ci mult dupa ultimul moment, faptul ca nu va mai veni la intalnire. El a lasat 400 de persoane, colegi de partid, sa-l astepte in zadar cateva ore in sala in care urma sa aiba loc reuniunea si  intr-o suprema bataie de joc, si-a trimis mesagerii, pe Ioan Olteanu si Gheorghe Falca, sa le spuna brailenilor ca ar trebui sa-l voteze pe Boc la Congres, fiindca este cel mai bun si este alaturi de ei.

Dupa aceasta jignire publica si in contextul in care mai toata presa locala a comentat lipsa completa de consideratie pe care Boc a dovedit-o pentru PDL Braila, organizatie pe care a ocolit-o, pentru ca a stat mai mult de vorba cu galatenii, astazi, democrat-liberalii locali au dat publicitatii un comunicat de presa stupefiant prin continut, de genul “omagiu conducatorului iubit”.

Este evident pentru noi ca textul documentului nu a fost conceput de presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, ci de vreunul dintre “specialistii” in imagine ai organizatiei – care ar trebui sa fie fericit ca prostia nu doare – insa este la fel de evident ca Dumitriu l-a vazut si l-a avizat, astfel incat, vrea, nu vrea, tot trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru aceasta catastrofa mediatica.

In conditiile in care Boc a scuipat, la modul figurat, pe PDL Braila, reactia publica a organizatiei consta intr-un comunicat de presa in care mesagerii acestuia sunt citati cu declaratii triumfaliste, in care presedintele PDL este zugravit ca solutia pentru salvarea Romaniei, iar Braila este indemnata sa-l voteze, ca sa “faca istorie”.

Sa lasam, insa, democrat-liberalii braileni sa vorbeasca, prin comunicatul lor de presa: <<Oltean Ioan – vicepresedintele PDL si Gheorghe Falca-secretar executiv al PDL au prezentat ieri, in cadrul Consiliului de Coordonare Judetean al Organizatiei PDL Braila motiunea “Romania dreapta, Romania puternica”  proiect cu care premierul Emil Boc isi  doreste sa recastige presedintia PDL la sfarsitul acestei saptamani.

In prezenta a peste 400 de membri PDL Ioan Oltean a sustinut necesitatea continuarii strategiei politice PDL de catre echipa care a confirmat victoria in fata opozitiei acolo unde s-a muncit in echipa : “Intre vorbele frumoase si faptele care au confirmat victoria de fiecare data ce alegem?! Eu cred ca este necesar sa alegem faptele! “.

In sustinerea acestui lucru Ioan Oltean a precizat: “Experienta de guvernare ne-a invatat ca avantajul cel mai important pe care il putem avea este munca in echipa. Politica si guvernarea nu sunt posibile altfel. Luptele interne din partid si luptele intre partidele de dreapta au risipit enorm de multa energie si timp. Incurajati de coagularea istorica a fortelor de centru-dreapta, ne angajam sa cream conditiile in care echipa noastra sa valorifice permanent toate curentele doctrinare si intreaga expertiza a partidului.”

Totodata, secretarul executiv al PDL Gheorghe Falca a tinut sa sublinieze ca Braila trebuie sa aiba incredere intr-o echipa care a stiut sa scoata Romania la liman si sa voteze in 14-15 mai pentru un gospodar, sa voteze pentru viitorul copiilor, sa voteze pentru ca istoria Brailei, a Romaniei sa se scrie si aici, la Braila.

Gheorghe Falca a mai apreciat ca Emil Boc este un veritabil om de stat  care a reusit sa salveze Romania din haosul administrativ in care guvernarea Tariceanu  a lasat Romania subliniind ca Emil Boc  prin masurile luate ca premier a ridicat de pe umerii generatiilor viitoare povara mostenirilor politico-administrative ale guvernarilor anterioare.

“ Aveti incredere in noi, cei care am stiut sa reformam la noi acasa,a conchis Gheorghe Falca!”. In cea de a doua parte a Consiliului de Coordonare Judetean s-a purtat o discutie interactiva intre membri echipei lui Emil Boc si membri organizatiei PDL Braila, discutie bazata pe realitatile partidului si ale Romaniei>>.

Ce a gandit Dumitriu, intaiul sahist al tarii, cand a aprobat un astfel de text, nu ne putem da seama, ca e prea profound pentru noi, cei care nu jucam decat table. Putem insa sa ne dam seama ce gandesc multi democrat- liberali braileni, unii dintre ei adusi cu japca la intalnirea cu seful lor de la centru, care au fost tratati cu “hai sictir!” de cel care, teoretic, le cerea votul, dar care, practic, a scuipat pe votul lor. Si nu putem cita din comentariile facute cu voce soptita de unii dintre cei prezenti la reuniunea esuata, pentru ca ne mai citesc si minori.

Dumitriule, daca erai brailean adevarat, nu aveai o asemenea reactie, cand tu si ai tai erati scuipati in fata de unul ca Boc!

Comentarii

comentariu

About the Author

-