Published On: Soare, Mai 8th, 2011

Solutia PSD pentru un transport local civilizat este reinfiintarea “IJTL”

Share This
Tags

Mafia din transportul privat si modernizarea Braicar pune pe drumuri 120 de persoane, din cei 476 angajati ai societatii - este concluzia la care au ajuns consilierii municipali. “Declinul economic a acestei societati este cauzat pe de o parte de starea economica precara a comunitatii brailene, stare care continua sa se degradeze de la o zi la alta, iar pe de alta parte de existenta unei concurente neloiale practicate de transportatorii particulari, care duce la diminuarea inevitabila a numarului de calatori si implicit a veniturilor”, se arata intr-un raport intocmit de consilierii municipali.

In perioada urmatoare, conducerea Braicar, impreuna cu sindicatul, va intocmi lista nominala a persoanelor disponibilizate si va da preavizele, astfel incat, la mijlocul lunii iunie, cele 120 de persoane vizate vor intra efectiv in somaj.

In aceste conditii, solutia salvatoare este, in opinia liderului PSD Gheorghe Bunea Stancu, infiintarea, sau mai bine zis reinfiintarea unei societati de transport la nivel judetean. “Braicar a avut intotdeauna probleme cu banii si nu a fost capabil niciodata sa ia o masura corecta si concreta. Va spun ca sunt hotarat sa avem o discutie comuna cu colegii consilieri locali si judeteni in care sa incercam sa gasim solutia reinfiintarii IJTL-ului”, a spus presedintele PSD.

IJTL este denumirea prescurtata a fostei Intreprinderi Judetene de Transport Local, formula existenta la nivel national in toate judetele, cu exceptia Brailei si Galatiului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-