Published On: vin, Mai 13th, 2011

Saraca femeie e vinovata ca e sotia lui Ilas!

Share This
Tags

* este regretul amar al presedintelui PNL Braila, Catalin Boboc * acesta o caineaza pe Magdalena Ilas, sotia prietenului sau de vanatoare, Marius Ilas, adjunctul sefului Jandarmeriei Braila * “saraca” Ilas a ajuns, “intamplator”, director adjunct la Administratia Pietelor, condusa de un liberal

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, nu recunoaste ca a plasat-o personal intr-o functie de director adjunct pe sotia prietenului si tovarasului sau de vanatoare, Marius Ilas, adjunctul sefului Jandarmeriei Braila.

Intrebat direct daca a recomandat-o pe Magdalena Ilas pentru un post de director in cadrul SC APT, Boboc a negat: “In privinta recomandarilor, eu nu am dat nici o recomandare pentru doamna Ilas. Domnul Ilas nu mi-e prieten, prieteni am putini, suntem cunoscuti si da, am fost la vanatoare, dar nu este nimic ilegal in asta, am fost la o vanatoare organizata, cu acte, cu tot”.

Boboc a mai spus ca dupa ce s-a declansat scandalul in presa, a  cerut si el CV-ul lui Ilas si s-a convins ca aceasta este foarte competenta: “Imi pare rau, de toata treaba asta, m-am uitat dupa aceea, vazand ca se face oarece tam-tam, am rugat si eu pe colegii de acolo, pe Balan sa imi aduca si mie un CV al doamnei si am avut surpriza sa vad ca e expert contabil cu o gramada de experienta, ca e auditor, ca are o gramada de cursuri si de masterate si de studii si de tot si imi pare rau ca din toata teaba asta a ramas un lucru: ca saraca femeie e vinovata ca e sotia unuia. Toata treaba a fost absolut legala si imi pare rau ca s-a cedat la niste presiuni”.

Presiunile despre care vorbeste Boboc sunt dezvaluirile facute in Infobraila privind modul in care au fost instalati in posturi, pe baza de “recomandari”, clienti politici ai PNL si PSD, fara niciun fel de concurs, iar efectul pentru care ii pare rau acestuia este faptul ca s-a decis organizarea unor concursuri, pentru ocuparea posturilor respective.

Nu ca nu am sti cu totii in ce fel se desfasoara, de ani de zile, concursurile cu final dinainte cunoscut… ( Vasilica Ivascu)

Comentarii

comentariu

About the Author

-