Published On: lun, Mai 30th, 2011

Reconstituire la “Omul care a vazut moartea”

Share This
Tags

* este un proiect al managerului teatrului “Maria Filotti”, Mircea Bodolan * alaturi de actorii teatrului, va juca in piesa Tudorel Filimon, cunoscut si din serialul “La bloc”

Managerul teatrului “Maria Filotti”, Mircea Bodolan, anunta reluarea repetitiilor la spectacolul “Omul care a vazut moartea”, ca un omagiu adus regizorului Marius Popescu: “Am constatat ca multi incep sa-l uite pe regizorul Marius Popescu si cred ca este de datoria noastra sa facem ceva pentru ca uitarea sa nu se astearna peste un nume important al teatrului. Vreau sa reimprospatez amintirea acestei personalitati a teatrului”.

Bodolan a precizat ca este vorba despre un spectacol extrabugetar, produs de Asociatia Culturala “Maria Filotti”, in colaborare cu Teatrul Maria Filotti: “Vom incepe repetitiile la spectacolul, “Omul care a vazut moartea”. Eu sunt coordonatorul acestui proiect, a fost initiativa mea, am dorit foarte mult ca prin acest spectacol sa reimprospatez memoria publicului, dar nu numai a publicului brailean, ci si a oamenilor din teatru care l-au avut coleg si l-au iubit pe Marius Popescu, cel mai longeviv regizor al teatrului. Si pentru ca am jucat multa vreme in acest spectacol si il stiu pe de rost, mi-am permis sa fac o reconstituire. Din distributie fac parte actorii teatrului, avem un singur invitat cu box-office, un actor cunoscut, chiar foarte cunoscut, Tudorel Filimon. Toti participantii vor fi remunerati, mai putin eu – eu am fost cel care a refuzat”, a declarat Bodolan, intr-o conferinta de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-