Published On: vin, Mai 20th, 2011

Rade ciobul Dumitriu de oala sparta USL

Share This
Tags

* din spatele procentelor “imense” pe care le are PDL-ul la ora actuala, presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, ironizeaza PDL-ul ca are “numai” 55%

Desi partidul sau se afla pe la 20% din optiunile electoratului, la nivel national, presedintele organizatiei PDL Braila, Constantin Dumitriu se simte indreptatit sa faca haz de USL, care are “doar“ 55%. Dumitriu ii ironizeaza pe liberali si social-democrati, ca n-au ajuns la 70-80%, cat credeau ei, insa nu se vede pe sine, ca partid care are jumatate din cei de care face misto. Seful democrat-liberalilor braileni a comentat, la cea mai recenta conferinta de presa, ultimul sondaj facut de IRES, la comanda Realitatea, care da PDL, la nivel national, cu 20-25 % din preferintele electorale ale romanilor.

”PDL-ul, dupa cum observati si dumneavoastra tot dupa sondajele date publicitatii de catre televiziuni, se situeaza intre 20-25 %.
Socialistii incep sa coboare in sondaje, practic fosta sigla a PNL cu sageata in sus a devenit sigla socialistilor cu sageata in jos si nici un sondaj, chiar ultimul facut de IRES la comanda Realitatea, n-arata USL-ul  decat undeva intre 53-54%, deci acele 70-80 de procente de care auzeam nu se vad nicaieri in sondaje si sunt convins ca pana in toamna USL va fi sub 50% si la inceputul anului viitor, dupa parerea mea, va ajunge chiar la 35%”, a declarat Dumitriu. Acelasi Dumitriu, care era de parere Vasile Blaga este cel mai potrivit pentru functia de presedinte PDL …

Cu viziunea de mare lider politic care-l caracterizeaza, Dumitru mai prevede moartea aliantei USL, intr-un viitor nu prea indepartat. Daca ne intrebati pe noi, ar trebui sa fie mai ingrijorat pentru partidul sau, care nu se simtea prea bine… Dovada ca Dumitriu nu s-a hazardat sa estimeze si ce procente va avea PDL-ul, la inceputul anului viitor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-