Published On: Soare, Mai 8th, 2011

PSD vrea sa redea pietele brailenilor

Share This
Tags

* Gheorghe Bunea Stancu este decis sa actioneze pentru exproprierea in interes public a pietelor private, pentru ca nu-l are nimeni “prins de nas” *

“Am avut  o discutie despre piete, in care trebuie declansata de urgenta  “utilitatea publica”. Exista text de lege, se poate declansa expropiere in interes de utilitate publica, nu este nicio problema. Problema este cum suntem prinsi… Pe mine nu ma are prins nimeni de nas. Vom  discuta si in cadrul USL-ului. Daca am acordul colegilor consilieri, facem lucrul asta fara nici un fel de problema. Trebuie sa fie o piata de utilitate publica. Nu dai 1.800 lei, dai 600 de lei…  si i-am spus cui trebuia sa-i spun: “Stii ce i-as face eu? As lua o macara, le-as taia toate, le duc intr-un depozit undeva… Fa-ti-le, domnule Closca, dumneata din nou, e problema ta cum ti le faci”. Nu trebuia sa se ajunga aici! Eu i-am spus si lu Cibu pe timpurile alea… Daca Cibu ma asculta, poate era primar si astazi. Nu observati ca o mana de samsari se tot invart?! Si mai sunt si din astia care chiar graviteaza pe langa noi… unii se dau chiar fini, cumetri, folosind aceasta latura in scop personal. Eu va spun ca nu e in regula ce se intampla, nu e in regula si nu sunt in regula multe!”, a declarat presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu.

Declaratia presedintelui PSD este ca urmare a faptului ca afaceristul Simion Closca plateste doar 600 de lei pentru folosirea unei platforme betonate, a catorva module si a unei copertine metalice din Piata “Concordia”, in conditiile in care acesta incaseaza zeci de mii de lei chirie de la tarabagii care vand acolo legume si fructe.

Comentarii

comentariu

About the Author