Published On: mar, Mai 10th, 2011

PSD-ACD: 7-5

Share This
Tags

* aceasta este, cel mai probabil, proportia in care se vor desemna candidatii USL, la viitoarele alegeri locale din Braila

Social-democratii si liberalii braileni, parteneri ai USL, dezbat asiduu, in aceste zile, modul in care isi vor distribui candidatii pe listele pentru alegerile locale din vara lui 2012. Presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu, este de parere ca o proportie care sa reflecte adevarul din teren ar fi PSD – ACD : 8 – 4. Stancu este insa gata sa mai lase de la el si sa accepte proportia 7- 5.

“Am avut recent o intalnire cu reprezentantii PNL-ului si am discutat despre nominalizarile pentru candidatii la primarii. In principiu, ne-am inteles sa validam sambata principiile in baza carora vom face selectia si vom lua decizia. In fara localitatilor unde avem ori noi, ori liberalii primari, mai raman 12 comune care vor fi impartite pe hartie; probabil ca varianta finala va fi 7 candidati la primarie desemnati de PSD cu 5, desemnati de ACD. In mod normal, tinand cont de audienta la electorat, ar trebui sa fie 8 PSD cu 4 ACD, dar probabil ca vom face 7 cu 5, urmand ca in urma sondajelor, asa cum v-am spus si randul trecut, sa alegem primele 7 primarii si apoi sa-si ia ei restul sau invers, depinde cum e clasamentul in  localitatea respectiva. Daca noi avem in primele 7 localitati un scor bun si avem rezultate bune si in urmatoarele localitati, iar liberalii au un scor bun doar 2-3 localitati, unde au sanse reale de a castiga, sigur ca vom ceda si vom merge pe principiul primar de la ei, cu vice-primar de la noi”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-