Published On: mar, Mai 24th, 2011

Politistii locali au adunat mai multi copii care vagabondau prin oras

Share This
Tags

Politistii locali braileni se ocupa, in ultima perioada, pe langa prevenirea faptelor contraventionale sau infractionale, si cu depistarea persoanelor , in special a copiilor, care vagabondeaza prin oras.  

“Pe linia depistării persoanelor fără adăpost, în perioada 18.05 – 24 mai, au fost depistaţi Crivăţ Daniel, de 63 ani şi Tomescu Nicuşor-Iulian, de 26 ani, care se adăposteau şi dormeau în sala de aşteptare călători a Gării C.F.R.

În scara blocului A.5 de pe str.Mircea Mălăeru, a fost depistat numitul Morogan Mihăiţă-Gabriel de 22 ani, care, de câteva zile se adăpostea şi dormea în scara blocului mai sus-menţionat. Pe Calea Călăraşilor nr.37, la parterul blocului 4.Bis, au fost depistaţi minorii Tănase Dumitru-Florin, de 16 ani, Gheorghe Marian-Sabin, de 14 ani ]i Răducan Adrian-Nicuşor, de 12 ani, care obişnuiau să doarmă într-un adăpost improvizat lângă blocul mai sus-menţionat.

Aceştia au fost încredinţaţi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, pentru luarea măsurilor corespunzătoare”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-