Published On: lun, Mai 23rd, 2011

Pedelistul Dumitriu taraste Federatia Romana de Sah intr-un scandal politic

Share This
Tags

Intr-o criza de imagine fara precedent, PDL Braila cauta solutii pentru a nu-si pierde si bruma de procente care i-au mai ramas in sondaje. Ultima gaselnita este telefonarea brailenilor care-si sarbatoresc ziua de nastere sau onomastica. Daca in privinta zilei onomastice, gasirea brailnilor care isi sarbatoresc ziua numelui nu ar fi prea dificila, in ceea ce priveste ziua de nastere semnele de intrebare legate de o astfel de operatiune sunt mari, deoarece pentru asa ceva, ar trebui ca Dumitriu sa se afle legal in posesia unei baze de date care sa contina data nasterii.

Trecand peste maniera dubioasa in care se desfasoara aceasta operatiune pedelista, trebuie mentionat faptul ca foarte multi dintre brailenii sunati si felicitati de ziua lor sunt iritati de faptul ca Dumitriu, rusinat din motive lesne de inteles sa se recunoasca drept pedelist, le telefoneaza in calitatea sa de presedinte al Federatiei Romane de Sah!

Infobraila desfasoara o ancheta legata de folosirea Federatiei de Sah intr-o campanie electorala mascata a presedintelui acesteia, galateanul Constantin Dumitriu. Din nefercire pentru nobletea unui sport care-l are vremelnic in frunte, colegii sai din federatie habar nu au despre folosirea numelui unei institutii respectabile in scopul propasirii electorale a galateanului Constantin Dumitriu.

Reporterii nostri au discutat astazi atat cu secretarul general al FRS, Cristian Palamar, cat si cu vicepresedintele Mariana Ionita. Ambii nu stiau de actiunea sefului lor de la federatie. “Nu stiu despre o astfel de actiune, insa sa stiti ca federatia ii felicita pe sponsori, pe membrii acesteia, cat si pe cei care sprijina sahul. Nu doresc sa comentez mai mult”, a declarat Ionita. Prin urmare, nici vorba de actiuni de amploare la Braila, pe noua “mosie” a galateanului Dumitriu. Interesanta a fost insa declaratia secretarului general al FRS, care a declarat: “Nu stiu despre astfel de actiuni ale FRS. Poate ca domnul Dumitriu, braileanul dumneavoastra, stie mai multe”, a spus Palamar. Intrebat cum poate sa fie brailean sadea unul care locuieste de zeci de ani la Galati, oficialul FRS a raspuns cu umor: “Ei, a fost brailean cand a fost mic. Acum, cu siguranta are sufletul in ambele locuri!”

Infobraila va va prezenta maine un amplu material despre sahistul Constantin Dumitriu si performanta sa capitala: presedintia Federatiei Romane de Sah.

Citeste si:

“Aveti mare grija, Dumitriu vorbeste intotdeauna cu “taxa inversa””

“Dumitriu apeleaza la calitatea de presedinte al FRS, pentru ca ii este rusine ca este pedelist!”

Comentarii

comentariu

About the Author