Published On: Soare, Mai 15th, 2011

Patronul Expres TV Galati-Braila admite ca unii dintre angajati “mai fac un ban” din vanzarea inregistrarilor cu colegii de breasla

Share This
Tags

* patronul postului s-a declarat prieten cu inca presedintele PDL Braila, galateanul Constantin Dumitriu *

O gluma intre presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu si o parte dintre zecii de ziaristi prezenti la conferinta de presa saptamanala a partidului a fost transformata, folosind trunchiat inregistrari de la fata locului, intr-un “mare” subiect de un blog cu un trafic minor si un motiv de defaimare a unor jurnalisti. Indignati, cei mai multi dintre ziaristii braileni care vin la conferintele de presa ale PSD si-au manifestat ingrijorarea ca metodele staliniste sunt promovate la zeci de ani dupa caderea comunismului, iar comentarii glumete sunt transf0rmate, cu rea-vointa, in subiecte asa-zis “incendiare”, care sunt folosite impotriva lor.

Referindu-se la cele intamplate la conferinta de presa a PSD, Catalin Negoita, patronul postului TV Expres Galati-Braila, lector al viitorilor tineri jurnalisti care se pregatesc la o facultate galateana de stat, dar si sef al Directiei de Cultura a Judetului Galati, a admis ca posibil ca reprezentantii la Braila ai postului patronat de el sa fi obtinut bani in schimbul inregistrarilor, al carui destinatar, reiese din discutia purtata cu Negoita, nu ar putea fi decat presedintele Constantin Dumitriu, recunoscut ca “devorator” al ziaristilor care nu-l proslavesc.

“Probabil ca au facut si ei un ban! Eu sunt doar actionar acum, de post se ocupa Gabi Chifu. Voi verifica cele intamplate, pentru ca nu stiu exact ce s-a intamplat. Noi suntem prieteni doar cu Titi Dumitriu, cu ceilalti doi, Balcan si Badalan, nu avem nici o treaba. Ba chiar pot spune ca nu-mi place de ei. Noi cu Titi suntem prieteni! Eu nu le-am spus sa dea in alta parte inregistrarile!”, a spus Negoita.

Ca inregistrarile celor de la Expres TV Galati-Braila circula pa piata este un lucru cert, Infobraila putand dovedi oricand acest lucru, iar in ceea ce priveste simpatia postului pentru Dumitriu putem afirma acelasi lucru, dandu-va ca exmplu o intamplare petrecuta recent: la vizita lui Vasile Blaga la Braila, pentru a-si face campanie, ziaristii au fost tinuti la usa ore in sir de oficialii  PDL braileni, motiv pentru care au parasit locul unde se desfasura intalnirea, cu exceptia mai “harnicilor” si stoicilor nostri colegi de la Expres TV , care au ramas si a caror imagini au aparut, la scurta vreme si pe blogul de atac al gastii lui Dumitriu!

Comentarii

comentariu

About the Author