Published On: joi, Mai 19th, 2011

Oprah Winfrey si-a luat la revedere de la showul care a transformato intr-o diva

Share This
Tags

*de 25 de ani, faimoasa prezentatoare apare pe micile ecrane si isi incanta fanii cu emisiunile ei  * Oprah este una din vedetele care au luptat pentru educatie si stoparea saraciei

Regina talk show-urilor, asa cum este considerata in intreaga lume, si-a luat la revedere de la fanii sai, urmand ca ea sa incheie celebra sa emisiune. Pentru a-si incheia apoteotic, show-ul, prezentatoarea a facut doua episoade speciale pentru emisiunea ei, The Oprah Winfrey Show, la care au participat nume celebre. Pe platourile de filmare s-au aflat nu mai putin de 13. 000 de spectatori, veniti sa-si vada modelul pentru ultima oara in emisiunea care a facut-o atat de faimoasa in intreaga lume. Printre vedetele invitate s-au numarat: Beyonce care a incantat publicul cu ultima ei melodie “Run the World (Girls)”, Aretha Franklin care a interpretat “Amazing Grace”, Tom Hanks, Tom cruise si bineinteles Madonna carea laudat-o pe Oprah pentru curajul ei, “Ea lupta pentru lucrurile in care crede, chiar daca asta o face sa deveni nepopulara”.
Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, “The Oprah Winfrey Show”, dupa 25 de ani de difuzare si intentioneaza sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, in cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications.

Comentarii

comentariu

About the Author

-