Published On: mie, Mai 25th, 2011

O noua campanie „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, in Braila

Share This
Tags

 Dupa succesul inregistrat la prima actiune de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electornice (DEEE), Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu Primariile Ianca si Faurei organizeaza, in ziua de 28 mai, o noua actiune de colectare.

Sambata, 28 mai 2011, la ora 10.00, in Ianca si in Faurei, va avea loc deschiderea punctelor de colectare provizorii care vor functiona pana la ora 17.00, in urmatoarele locatii:

Orasul Ianca: Parcare BRD, Caminul Cultural Ianca

Satele apartinatoare Orasului Ianca: *Perisoru: Caminul Cultural

* Oprisenesti: Caminul Cultural * Tirlele Filiu: Caminul Cultural

* Berlesti: Caminul Cultural * Plopu: Scoala Generala * Orasul Faurei:

Str. Baraganului – Scoala Generala, Aleea Bazarului

Locuitorii din Ianca, Faurei si din localitatille invecinate sunt asteptati sa depuna aparatura electrica si electronica veche sau defecta. In cazul echipamentelor voluminoase, activitatea de colectare DEEE se va derula prin preluarea gratuita de la domiciliu. Pentru mai multe informatii cu privire la programarea transportului de la domiciliu, cetatenii pot apela numarul – 0736.163.036, pana sambata, 28 mai, in intervalul orar 8.00-16.00.

Toti deponentii vor fi inscrisi la o tombola cu premii si vor avea sansa sa castige unul din cele 25 de premii:  5 aspiratoare, 5 roboti de bucatarie si 15 masini de gaurit, puse in joc de partenerii Philips si SKIL. Tragerea la sorti a castigatorilor la tombola va avea loc sambata 28 mai, ora 19.00, la Casa de Cultura a Orasului Ianca. Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Prima actiune de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice a fost derulata in Braila, la inceputul lunii mai, de catre Asociatia RoRec si Primaria municipiului. Campania „Locul deseurilor nu este acasa. Trimite-le la plimbare”, i-a mobilizat pe braileni si  s-au colectat 14.810 kilograme de deseuri in cele 8 puncte de colectare provizorii si prin preluarea deseurilor voluminoase de la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-