Published On: mar, Mai 10th, 2011

O noua Bursa a locurilor de munca, la finele lunii mai

Share This
Tags

* AJOFM Braila organizeaza o astfel de actiune pe 27 mai

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza, vineri, 27 mai, “Bursa locurilor de munca”, la sediul agentiei din b-dul Dorobantilor, nr.603-605.

Angajatorii care doresc sa participe la actiunea “Bursa locurilor de munca” au posibilitatea de a-si prezenta oferta de locuri de munca intr-un cadru organizat unde vor intra in contact direct cu persoanele care solicita un loc de munca. Pentru aceasta, pana in data de 24 mai 2011, angajatorii interesati vor comunica, in scris, oferta de locuri de munca, completand formularul “Situatia locurilor de munca vacante “.

„Actiunile de tip Bursa locurilor de munca sunt organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte pentru sprijinirea  angajatorilor in vederea ocuparii locurilor de munca vacante intr-un interval de timp cat mai scurt. Pentru relatii suplimentare va rugam sa va adresati la A.J.O.F.M. Braila, cu sediul in municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr.603-605 sau la tel. 0239/611519, tel/fax 0239/611386, e-mail: braila@ajofm.anofm.ro”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-