Published On: joi, Mai 12th, 2011

Mana dreapta a senatorului Constantin Cibu, uneperistul Ganea Visinel, a fost colaborator al Securitatii

Share This
Tags

* el a fost desemnat de partid sa sustina persoanele care ar putea sa-l atace pe presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu * ultima “fapta de arme” a lui Visinel a fost sa injure reporterii Infobraila * Visinel este vazut des in compania unui tanar imberb care se viseaza seful judetului nostru

Traseistul politic Ganea Visinel, oblojit sub aripa protectoare a senatorului tradator de electorat Constantin Sever Cibu, a fost colaborator al fostei Securitati, sustin surse extrem de bine informate din cadrul Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

Ancheta reporterilor nostri arata ca actualul sef de birou al Admnistratiei Domeniului Statului a fost dovedit colaborator al fostei Securitati, insa acest lucru nu l-a oprit pe Cibu sa-i sustina candidatura in interiorul filialei brailene a UNPR. Pe mana lui Cibu, Visinel a ajuns vicepresedinte al Biroului Politic Judetean, insa cariera lui politica se opreste aici, pentru ca securistii nu au dreptul sa candideze la functii publice!

Fostul securist Ganea Visinel are atributii clare la partid, el fiind sfatuitorul si strategul persoanelor desemnate de UNPR sa-l atace pe presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu. Surse din interiorul UNPR sustin ca una dintre strategiile uneperistilor braileni ar fi arestarea liderelor principalilor adversari politici, pentru a crea degringolada in interiorul partidelor pe care acestia le conduc. De altfel, Ganea Visinel a fost vazut plecand de la serviciu, in timpul programului, cu masina institutiei, parcand-o in fata sediului UNPR si urcand apoi intr-o masina de lux apartinand unui tanar imberb, care se viseaza deja seful judetului!

Comentarii

comentariu

About the Author