Published On: mar, Mai 10th, 2011

Maine se discuta in CJ comasarea Spitalului de Obstetrica Ginecologie cu Spitalul Judetean

Share This
Tags

* cel mai probabil, comasarea va fi aprobata, iar Maternitatea va deveni sectie a Judeteanului

Miercuri, 11 mai, la ora 14, este programata o sedinta de indata a Consiliului Judetean Braila. Cel mai important punct pe ordinea de zi este proiectul de hotarare privind  propunerea de desfiintare si reorganizare a Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Braila, ca structura fara personalitate juridica, in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila. Comasarea este necesara pentru ca Spitalul Judetean sa poata aspira la obtinerea categoriei I, la viitoarea acreditare.

Pe langa acest subiect, consilierii vor analiza alte patru proiecte:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii sectorului de drum judetean DJ211, Bordei Verde-DN2B, cuprins intre km 43+800 – km 53+380, din administrarea Consiliului Judetean Braila, in administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

2.Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii sectorului de drum judetean DJ211A, Bordei Verde – Viziru, cuprins intre km 0+000 – km 14+460, din administrarea Consiliului Judetean Braila in administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

3.Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii sectorului de drum judetean DJ212A, Braila – Marasu, cuprins intre km 42+000 – km 59+000, din administrarea Consiliului Judetean Braila in administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului

4. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii sectorului de drum judetean DJ255A, Silistraru – Gropeni, cuprins intre km 52+000 – km 70+500, din administrarea Consiliului Judetean Braila in administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-