Published On: vin, Mai 13th, 2011

Lista spagilor Ciboului

Share This
Tags

Ciboul indigen lasa povestirea “Punguta cu doi bani” fara mos. El vrea din nou la borcanul cu magiun, insa il anunt pe acesta cale ca Sorinela s-a carat la Bucale si oricum isi face menajul cu nea Nicu din Sulina, da’ pe cale de consecinta ar putea fi Ciboul satisfacut pe principiul comutativitatii sau ale menajului a troa.

Sa-l lasam pe Cibou sa saliveze cu singurele glande pe care le mai are, ca gonadele ii suna cristalin ca un clopotel de sorcova, si sa-i reamintim ca daca isi cauta listele de spagi, canci, nu le mai gaseste in birou. Le-a uitat si cred ca sigur au incaput pe mana cotropitorilor care l-au zburat de pe olita. Cum nu putem sa-l lasam pe mos la greu, ii vom reaminti in curand, negru pe alb, care erau baietii care cotizau si care era ziarizda unde baga el lovele, doar doar o baga si altceva!

Cum ar veni, bre, fara listele alea, cum dracu sa mai candidezi?! Cum mai stii matele pe care sa-l intepi si cu cat? Sau cum sa afli daca trebuie sa te prefaci ca aduci bani de acasa? Naspa situatie, da’ eu zic sa-l treci pe Sergiulica la toate capitolele, ca am vazut ca asta baga bani ca boul in toate curvele si hahalerele. Nu te enerva, ca nu de matale e vorba acu’! Matale nu esti curva, nu esti corupt, nu iei spaga, nu faci aranjamente, nu discuti cu Titiu cum sa ii iei locul lui Piticu! Ciboule, tu esti un domn. Ii pui pe altii sa le faca “buba” inamicilor, nu te murdaresti tu pe maini. Te crezi mare mafiot, dar nu esti decat un scapete care va avea soarta lui Papasa. Vei sfarsi prost, dandu-te cu capul de pereti ca ultimul consilier!

Comentarii

comentariu

About the Author

-