Published On: lun, Mai 30th, 2011

La fiecare motiune, Cibu isi ia tainul

Share This
Tags

* fiindca a votat contra motiunii ce viza votul prin corespondenta, senatorul Constantin Cibu se astepta sa primeasca noi sume de la Guvern * el are de gand sa dirijeze banii spre doua sate care au nevoie de apa

Nu a trecut prea mult timp de cand senatorul UNPR de Braila Constantin Cibu a fost vedeta pe toate posturile de televiziune zile la rand, dupa ce a fost inregistrat de Infobraila in timpul unei conferinte de presa, cand discuta la telefon cum se vor imparti banii primiti de la Guvern, ca recompensa pentru votul la o motiune de cenzura. Ei bine, episodul respectiv nu l-a marcat nici cat negru sub unghie pe Cibu, dovada ca la cea mai recenta conferinta de presa, acesta a recunoscut deschis ca se astepta sa primeasca din nou bani de la Guvern, pentru ca la cea mai recenta motiune, zilele trecute, a votat alaturi de PDL.

Senatorul a inceput prin a comenta pe marginea motiunii, ce avea ca subiect votul prin corespondenta: “A fost dezbatuta o motiune a opozitiei pe Ministerul de Externe. Toata lumea s-a ofuscat ca ministrul de Externe a propus votul prin corespondenta si a facut o declaratie destul de ambigua, ca acesta “ne va aduce peste 1 milion de voturi”, dar n-a spus cui o sa-i aduca acest milion si lumea a presupus ca aduce acest milion de voturi pentru PD. E vorba de principiul de a vota, nu de a aduce voturi PDL-ului, dar USL-ul a lansat imediat o motiune care a fost si dezbatuta luni, cu pro si contra. Bineinteles, noi am sustinut Guvernul si motiunea a cazut “.

Intrebat daca va mai primi ceva bani de la Guvern, ca recompensa pentru votul sau contra motiunii, Cibu a recunoscut, senin: “O sa-mi mai dea, da, si foarte bine, ca eu nu-i bag in buzunar, bineinteles, ii aduc in judet! Trebuie sa rezolvam o situatie acum cu doua sate care au nevoie de bani pentru aductiuni de apa si o sa le dau eu”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-