Published On: mar, Mai 3rd, 2011

Inca doua banci acorda credite credite pentru finantarea activitatilor crescatorilor de pasari si porci

Share This
Tags

* APIA a incheiat conventii cu doua noi banci, pe langa cele trei cu care colabora deja

 Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a incheiat conventii cu inca doua banci, in vederea acordarii de credite pentru finantarea activitatilor crescatorilor de pasari si porci, ajungand astfel la cinci astfel de acorduri.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii, APIA a incheiat acorduri de colaborare, mai nou, cu BRD – Groupe Societe Generale si cu Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania, in plus fata de acordurile cu CEC Bank SA, cu Banca Comerciala Romana si cu Banca Transilvania, care sunt deja operationale.

Amintim ca APIA elibereaza adeverinte beneficiarilor ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor si porcilor. Adeverintele sunt necesare accesarii de credite in vederea finantarii activitatii curente a fermierilor.

Documentul eliberat de APIA confirma ca beneficiarul a depus cerere pentru solicitarea ajutorului de stat, in vederea realizarii angajamentelor asumate si mentioneaza si suma calculata pentru acest ajutor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-